Nalle Puh citat

Det är få som har så mycket dumt att säga som ändå verkar så smart som en viss nalle med röd tröja. Det handlar förstås om nallen från Sjumilaskogen vars tankar och berättelser är klassiker världen över. Om du känner dig lite hängig eller vill glädja någon annan så är Nalle Puh citat alltid en höjdare. När du har några av dessa i fickan så kan du snabbt få vänner att le eller själv komma på andra tankar då det känns trist och grått. Om du inte vet vad du ska säga så ska du helt enkelt säga det med ett citat från Nalle Puh!

När någon ber dig om råd

Det händer att någon ber dig om råd om något som du alls inte kan något om. I det här läget kan du låtsas som att du vet något och försöka säga något smart eller så kan du dra till med ett Nalle Puh citat som förklarar din ställning på ett trivsamt och vänligt sätt. Du säger helt enkelt som så att “när du tittar på båda tassar så behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra”. Problemet är löst och du lär inte få fler frågor som du inte kan svara på framöver.

Om du inte lyckas

Det är så mycket vi ska klara av i livet och det här vet allas vår Puh mycket om. Det är ju det som är så fint med Nalle Puhs berättelser, att de är verklighetsförankrade och lika mycket för barn som för vuxna. När man hör citatet “Om snöret inte håller, och går av, så är det bara att försöka med ett annat snöre”. Det är så sant så sant, och ibland krävs det en gul liten björn för att man ska påminnas om denna sanning. Det är bara att försöka igen om det inte lyckas första, tredje eller hundrade gången, för så är det ju för alla.

Tänkvärt

När man ska välja citat att skicka till vänner så bör man vara lite försiktigt med det där med pekpinnar. Nalle Puh blir sällan mästrande och det gör att man kan skicka de flesta Nalle Puh uttryck till vänner och familj utan att oroa sig för att de kommer att tycka att man är irriterande. En liten rad som “kom inte för sent till det du vill komma i tid till” är tänkvärd och rent ut sagt fin. Den kan man gott ha som ständig byline i sina email.

Ett gott råd

Goda råd är dyra men när de kommer från Nalle Puh så är de mer än så, de är otroligt värdefulla. När du känner att du vill visa dig lite klok med ett Nalle Puh citat så bör du välja följande:

“När man ska ta honung med ballong så är det förfärligt viktigt att man inte låter bina veta att man kommer”

Klicka här för fler Nalle Puh citat

Kommentera